Ans Rejser

Rejsebureauet Ans Rejser rejser f.eks. til Danmark og tilbyder rejser indenfor bl.a. kulturrejser.

Ans Rejser

Ans Rejser er ekspert i rejser både for grupper og individuelle – med bus og fly i Danmark og Europa. Opsamling mange steder i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid med dansk rejseleder og unikke udflugter.

Ans rejser er et rejsebureau der tilbyder rejser til hele Europa. De benytter sig af en række anerkendte rejseledere, der har op til 30 års erfaring som rejseledere. Her kan blandt andet nævnes Arne Doktor der i mange år, har arrangeret rejser med højt kulturelt indhold og højt humør. Med mange faste destinationer, opfyldes de fleste rejsebehov i Europa. Bureauet kan også tilbyde specialiserede grupperejser, og har erfaring med at lave grupperejser til alt fra pensionistforeninger, til vinklubber og uddannelsesinstitutioner.

Ans Rejser et rejsebureau med en bred berøringsflade, der er meget imødekommende overfor at skabe rejseoplevelse efter specifikke kundebehov indenfor for både kulturrejser og grupperejser.

Silkeborg Rejsebureau er en afdeling i Ans Rejser – som tilbyder hele verden lige om hjørnet, og står klar til at hjælpe med at arrangere den helt individuelle rejse – både til familien, til forretningsmanden og globetrotteren. Der kan hjælpes med alt lige fra flybilletter og hotelophold til vejledning og rejsetips – til hele verden !

Lokation

Detaljer

Email
rejs@ansrejser.dk
Adresse

Nygade 10
8600 Silkeborg

Telefon
70 26 00 49

Anmeldelser

Har du brugt dette bureau? Var det en god eller dårlig oplevelse?
Giv bureauet en anmeldelse.

Rejsebureauet tilbyder følgende rejsemåder

Rejsebureauet tilbyder rejser til følgende rejsemål

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere