Best in Life

Rejsebureauet Best in Life rejser f.eks. til Abu Dhabi og tilbyder rejser indenfor bl.a. arbejds ferie.

Best in Life

Best in Life er et lille dansk rejsebureau som fokuserer på luksusrejser til private herunder venner, par, familier og flere-generationers rejser og virksomheder samt andre specialgrupper. Best in Life anser alle mennesker for forskellige og det er deres rejser også! Best in Life står inde for at deres rejser skal skræddersyes til netop dit behov og budget med deres rådgivning og inspiration.

Best in Life’s to medarbejdere har tilsammen mere end 40 års erfaring i arrangering af rejser til private og grupper. De tilbyder kompetent og personlig service og tilkalder deres kunder for MIP (most important person).

De tilbyder et univers af destinationer som de selv har erfaret og besøgt og har heraf udvalgte de mest unikke hoteller samt oplevelser på destinationen. Vil du have en skræddersyet luksusrejse med fokus på dig og dine behov, så er Best in Life de helt rigtige for dig!

Lokation

Detaljer

Email
info@bestinlife.dk
Adresse

Gammelmosevej 136
2800 Kgs. Lyngby

Telefon
31 21 13 15

Anmeldelser

Har du brugt dette bureau? Var det en god eller dårlig oplevelse?
Giv bureauet en anmeldelse.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere