Caddie Golfrejser

Rejsebureauet Caddie Golfrejser rejser f.eks. til Portugal og tilbyder rejser indenfor bl.a. golfrejser.

Caddie Golfrejser

Caddie Golfrejser er startet i 2009. Visionen er at levere den bedste service, som golfbureau i Danmark. Hos Caddie Golfrejser vægter den personlige rådgivning i højsædet, og deres service er venlig og kvalificeres af rejsekonsulenter som selv er golfere.

De betragter, som en vigtig del af servicen at have et stort kendskab til de produkter de sælger. Derfor har deres medarbejdere selv spillet mange af banerne og været på de fleste af hotellerne. Deres kendskab til banerne og hotellerne er din sikkerhed for, at man får netop den golfrejse man forventer.

Det er deres intention ved hjælp af hjemmesiden at gøre det så overskueligt som overhoved muligt for interesserede golfkunder. De håber på den måde, at de kan give deres kunder en hjælp til at finde præcis den golfrejse, som de har mest lyst til at foretage.

Caddie Golfrejser er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejseankenævn. Endvidere tegnes vores sygdomsafbestillingsforsikring igennem Gouda Rejseforsikring.

Caddie golfrejser er et søsterselskab til Dansk Bilferie, som har solgt rejser siden 1994. De har derfor den erfaring og knowhow, der skal til for at drive et rejsebureau, på en stabil og troværdig måde. Dansk Bilferie er en af kun 3,8 % af regnskabspligtige selskaber i Danmark, der har modtaget kreditvurderingen AAA (udtales trippel A). AAA ratingen gives til de virksomheder med en solid økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Lokation

Detaljer

Adresse

Stationsparken 26
2600 Glostrup

Telefon
43 22 81 00

Anmeldelser

Har du brugt dette bureau? Var det en god eller dårlig oplevelse?
Giv bureauet en anmeldelse.

Rejsebureauet tilbyder følgende rejsemåder

Rejsebureauet tilbyder rejser til følgende rejsemål

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere