Danske Special Rejser

Rejsebureauet Danske Special Rejser rejser f.eks. til Italien og tilbyder rejser indenfor bl.a. spa & wellness.

Danske Special Rejser

Danske Special Rejser er en dansk rejsearrangør som har specialiseret sig i storbyrejser. Gennem 15 år har Danske Special Rejser sendt danske turister til udlandet. Tusindvis af danskere har været med bureauet i Berlin og andre storbyer. De fleste af kunderne har været begejstret for den service og det fantastiske udvalg af kvalitetshoteller.

Danske Special Rejser har et personligt kendskab til alle destinationer og hoteller som de tilbyder. De udvalgte hoteller bliver besøgt jævnligt og det igennem de sidste 15 år. Netop derfor har bureauet oparbejdet gode relationer og etableret et godt samarbejde og kan derfor tilbyde kvalitetsrejser til lave priser.

Danske Special Rejser tilbyder rejser til følgende destinationer: Berlin, Hamburg, Bremen, Dresden, Prag, Wien, Barcelona, Rom, Venedig og Mallorca. Specielt kendskab til Tyskland er stort.

Bureauet har specialiseret sig som individuel og grupperejsearrangør for større og mindre grupper og har blandt andet lavet arrangementer for erhvervsgrupper, skoler, børnehaver, foreninger samt private personer med stor succes.

Lokation

Detaljer

Email
info@dsr-travel.dk
Adresse

Longangstraede 19
1468 København

Telefon
33 16 20 13

Danske Special Rejser på nettet

Vi har ingen referencer til sociale links for dette bureau.

Se dette rejsebureau på TrustPilot
http://www.dsr-travel.dk/

Anmeldelser

Har du brugt dette bureau? Var det en god eller dårlig oplevelse?
Giv bureauet en anmeldelse.

Rejsebureauet tilbyder rejser til følgende rejsemål

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere