Danski

Rejsebureauet Danski rejser f.eks. til Andorra og tilbyder rejser indenfor bl.a. skirejser.

Danski

At rejse er at leve, og for mange danskere er godt skiløb, sol og snebeklædte bjerge årets højdepunkt. DANSKI tilbyder skirejser til de bedste destinationer i Andorra, Frankrig, Italien, Østrig, Canada og USA.

DANSKI driver deres egne hyggelige Klubhoteller med dansk personale i Alperne. De har et stort udbud af lejligheder, chaleter og hoteller, så du kan sammensætte en unik rejse, som passer til dine behov.

Når du bestiller en skiferie fra DANSKI kan du vælge imellem skirejser med fly, tog, bus eller kør-selv. De har også destinationer som blandt andet er særligt velegnet til børnefamilier, unge mennesker, store grupper med mere.

Du kan vælge at bestille og betale din skirejse online på deres hjemmeside, eller du kan ringe til en af deres ferierådgivere. De har mange års erfaring i at sammensætte skirejser for familier, unge mennesker og andre målgrupper, så uanset hvilke ønsker du har til destination og prisen på skiferien, så har de nok rejsen til dig.

Lokation

Detaljer

Email
mail@danski.dk
Adresse

Erik Menveds Plads 2
8900 Randers

Telefon
86 81 66 33

Danski på nettet

Vi har ingen referencer til sociale links for dette bureau.

Se dette rejsebureau på TrustPilot
https://www.danski.dk/

Anmeldelser

Har du brugt dette bureau? Var det en god eller dårlig oplevelse?
Giv bureauet en anmeldelse.

Rejsebureauet tilbyder følgende rejsemåder

Rejsebureauet tilbyder rejser til følgende rejsemål

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere